dimarts, 6 d’octubre de 2009

Demà es presenta a València "Quina televisió pública?

El periodista i sociòleg Toni Mollà presenta demà a València el seu llibre Quina televisió pública? Amenaces i oportunitats a l’era digital , just en un moment clau per aquest mitjà davant la imminent apagada analògica. El nou llibre de Mollà aposta per la televisió pública amb propostes concretes i anima al teleespectador a que es rebel·le contra el rol de consumidor que el mercat tracta d’imposar-li i el canvie pel de ciutadà crític.

Toni Mollà aposta, a més, per un nou model de gestió de la televisió pública per tal que s’adeqüe a les noves exigències i oportunitats del sector. De fet, la mirada crítica de Mollà agafa punts de vista ben diferents: des de qüestions més generals com la globalització o el concepte de servei públic, fins a qüestions més pròximes com el paper del valencià en una televisió cada vegada més desarrelada, les temptacions de la classe política per manipular la televisió, l’absència d’un consell audiovisual que regule els mitjans valencians o el 20é aniversari de Canal 9, on l’autor treballa des de la seua creació.


La presentació tindrà lloc a la Casa del Llibre de València (Passeig de Russafa, 11), a les 19.30 hores amb la intervenció, a més de l'autor, de Josep-Lluís Gómez Mompart, catedràtic de periodisme de la Universitat de València; Gema Garcia, Cap de la Fiscalia de Menors de València, i Manuel S. Jardí, periodista i sociòleg.

A propòsit d'aquest acte, el diari Levante-EMV ha publicat un article en el qual Mollà reclama la imprescindible renovació de la televisió pública així com la creació d'un Consell de l'Audiovisual. Per a llegir l'article complet, punxeu damunt la imatge.

Cap comentari: