dijous, 22 de març de 2012

Aconsegueix un exemplar signat de l’última novel·la d’Isabel-Clara Simó. Quina és la novel·la que més t’agrada de l’autora i per què?


Isabel-Clara Simó estarà a València el proper dimarts 27 de març per presentar la seu última novel·la publicada a Bromera, Un tros de cel. L’acte tindrà lloc a la Casa del Llibre de València (Passeig de Russafa, 11) a les 19.30h.Un tros de cel és una novel·la que relata la lluita contra el destí d’una jove xinesa venuda al tràfic de blanques per la seua família. Així, Isabel-Clara Simó aborda un tema de gran actualitat com és el tràfic de blanques i colpeix el lector amb la força de la primera persona a través d’una protagonista forta i valenta.
Si vols aconseguir un exemplar personalitzat amb dedicatòria de l’autora, només ens has de dir quin és el llibre d’Isabel-Clara Simó que més t’agrada i per què. Entre tots els participants sortejarem l’exemplar que podreu recollir a la presentació del 27 de març 
(en cas que no us siga possible arribar-hi, us l’enviarem per correu dedicat a qui vosaltres ens indiqueu).2 comentaris:

AgonyHades! ha dit...

Tot i que em resulta prou difícil elegir un llibre d´Isabel com a favorit, pense que "Júlia" seria al qual li tinc més estima. Recorde amb nostàlgia la seua lectura a la meua època estudiantil de l'institut com si no hagueren passat els anys... La seua història i la forma detallada de narrar-la és única. No obstant això, totes les obres d'Isabel-Clara Simó tenen alguna cosa en especial.

entreperles ha dit...

El llibre que més m'agrada't: Els ulls de Clídice, em va semblar un personatge molt especial amb una historia d'amor diferent.