dijous, 8 de març de 2012

Avançament: Els dies del sauríEl nou treball de VerdCel, Els dies del Saurí s'estrenarà el dissabte 31 de març a l'Auditori de Barcelona a les 21h dins el festival BarnaSants. Serà amb un nou espectacle de Banda i Projeccions que presentarà el seu nou Còmic-CD .
Els dies del Saurí en format CD es publicarà a l'abril a través de la discogràfica Temps Record, i el Còmic-CD el mes de maig a través d'Edicions Bromera.
 Ací podeu escoltar una cançó del nou disc, un avançament del que serà aquest nou LP:
http://soundcloud.com/verdcel/la-boira-i-la-senia (des de l'enllaç podeu escoltar i compartir)

‘La Boira i la Sénia’ compta amb la col·laboració a la veu de Cesk Freixas, i com tot el disc amb la producció de Valen Nieto. Aquesta cançó està molt connectada amb la Primavera que ja vivim als nostres carrers i les xarxes socials.

 Com sabeu VerdCel fa més d’un mes va engegar un projecte a Verkami.com per finançar part de la producció d’aquest nou treball. Queden només 6 dies per fer aportacions des d’aquest d'aquesta web, amb quantitats que van des del 5€. En tots els casos els minimecenes reben diferents compensacions especials pel fet de participar-hi: descàrrega CD mp3, Disc físic, Llibre-CD, il·lustracions originals del còmic, etc.

Entrades Estrena Els dies del Saurí dissabte 31 de març Auditori Bcn (Festival BarnaSants):
15€ Guixeta i Telentrada: http://www.telentrada.com/Telentrada
10€ Reservant-les a través del correu electrònic: verdcel@gmail.com

Cap comentari: