divendres, 22 d’abril de 2016

Booktubers a Bellreguard

Tanquem les nostres recomanacions literàries amb una notícia molt especial. Els alumnes de l’IES Joan Fuster de Bellreguard han decidit mobilitzar-se per compartir amb tots nosaltres la seua passió: la literatura. Per això, han posat en marxa un canal de Youtube molt especial. Sabeu que és un booktuber?

Els booktubers són joves lectors que realitzen vídeo-ressenyes literàries a la popular plataforma d’Internet. El fenomen s’ha estés arreu del món en els últims anys, i ara ha arribat a Bellreguard a través del seu pioner institut. El centre ha creat un canal anomenat “Prohibit llegir” on, precisament, ens suggereixen tot el contrari: el que no podem fer és deixar de fer-ho, gràcies a les seues recomanacions.

Periòdicament, els alumnes ens ofereixen consells literaris i ens expliquen de primera mà què fa tan especial la seua novel·la preferida. Nosaltres hem decidit fer-nos ressò d’una de les seues ressenyes, que parla d’un llibre molt especial: L’infern de Marta, de Pasqual Alapont.

Sandra Conde és l’encarregada de presentar-nos aquesta obra que narra la història de Marta, una jove que es va enamorar de la persona equivocada i que ara lluita per salvar la seua vida. Es tracta d’una novel·la escrita a la manera d’un thriller, amb psicòpata inclòs, que aconsegueix posar-nos els cabells de punta en nombroses ocasions. Tanmateix, també és el relat d’una amistat a prova de bombes que captiva per la seua tendresa. En definitiva, un llibre molt útil que conjuga una novel·la emocionant plena de suspens i un pràctic manual d’autoajuda.Més informació: Cap comentari: