dimarts, 19 d’abril de 2016

I tu, de quin color creus que són els besos?

Continuem fent un repàs als títols imprescindibles del catàleg de Bromera. En esta ocasió, vos emplacem a fer-li una ullada a un dels nostres àlbums il·lustrats a tot color, De quin color són els besos? de Rocio Bonilla.

L’obra s’ha consolidat com un èxit editorial que, fins i tot, ha traspassat les nostres fronteres amb la recent venda de drets a països com els EUA, França, Bèlgica, Taiwan, Turquia, Corea i la Xina. De fet, a la Fira del Llibre de Bologna, l’àlbum va captar l’atenció dels editors internacionals que van tindre l’oportunitat de fullejar-lo.


De quin color són els besos? és un relat tan tendre com divertit però, sobretot, molt recomanable per a llegir i gaudir en família.  

Rocio Bonilla inicia la seua trajectòria professional a través de diverses disciplines com la pintura, el muralisme, la fotografia i la pedagogia. Més tard, es dedica a la publicitat durant més d’una dècada fins que s’estrena com autora amb Cara de pardal, el seu primer àlbum il·lustrat en solitari, publicat també a Bromera. El canvi es produeix perquè, segons confessa, com a mare de tres fills, la fascinen l’univers únic i particular que creen els infants i la seua enorme predisposició a compartir-lo. A Bromera podreu trobar també La muntanya de llibres més alta del món i Els fantasmes no toquen a la porta.


Si voleu conèixer la seua obra de més a prop, podeu acostar-vos el proper diumenge 24 d’abril a la 51a Fira del Llibre, on Rocio estarà signant els seus treballs a les casetes 50 i 51. A més, el matí estarà amenitzat amb una animació lectora al voltant de la història de la Minimoni.

Més informació: