dimecres, 21 d’octubre de 2009

El llibre signat per Josh Bazell té guanyador


Recordeu aquesta imatge? Doncs bé. Ja podem desvelar el nom del guanyador del concurs que Bromera ha posat en marxa des del Facebook al voltant d'Esquivant la mort, la sorpresa literària d'aquesta tardor, que ens arriba després del seu extraordinari èxit als EUA. Es tracta de Carlos Català Lopez, veí de Mislata, que en breu rebrà l'exemplar del llibre signat per Josh Bazell, l'autor d'aquest thriller hilarant i descarat, protagonitzat per Peter Brown, un metge resident vinculat en el passat a la màfia que ara torna per a ajustar comptes. Un argument que pot ser ens sone però que sota la ploma de Bazell esdevé imprevisible i impactant.

Per a obtenir aquest exemplar, només calia llegir el capítol del llibre descarregable des de la nostra web i respondre correctament a la pregunta: Quin és el nom del pacient que reconeix Peter Brown amb el malnom de Bearclaw i descobreix així el passat mafiós del doctor? Estem parlant de Nicholas LoBrutto, com molt bé ha descobert Carlos, el personatge que desencadenarà la frenètica persecució que viu Peter Brown en només 24 hores.

Recordem que Bazell està preparant la segona part que es preveu més intensa que la primera. Us anirem avançant novetats. De tota manera, pot ser abans li posem cara a Brown en la gran pantalla ja que Leonardo Dicaprio produirà l'adaptació cinematogràfica de la novel·la.

A tots els qui heu participat, moltes gràcies per seguir-nos. Seguirem llançant propostes des del Facebook i des del nostre bloc.