Passa al contingut principal

Nou dispositiu per a llibres electrònics

El TN Vespre de TV3 d'ahir dilluns 19 d'octubre va fer referència al llançament al mercat espanyol del dispositiu Kindle. Aquest lector d'Amazon és el més venut al món però solament permet l'accés als llibres que la llibreria virtual ofereix, és a dir, res en català i molt poc en castellà.

Per a valorar aquest nou paradigma que encara presenta moltes incògnites, s'ha entrevistat Enric Faura, director d'Edi.cat que planteja un escenari híbrid en el qual conviuran el llibre en paper i l'electrònic. Aquesta plataforma -formada per Bromera, Angle i Cossetània- és una de les primeres aliances que ha ofert llibres electrònics en la nostra llengua.

Tot i que encara queda molt per concretar, el que està clar és que l'e-book ha arribat per a quedar-se (com es diu a la notícia) i es preveu que els lectors siguen el regal estrella d'aquest Nadal.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

#FinançamentJust

La recent presentació del projecte de Pressupostos Generals de l’Estat per a 2017 ha fet evident que els valencians i valencianes rebrem la menor inversió per habitant de tot l’Estat, una despesa que suposa un 6,9% de la inversió durant el 2017 i s’allunya de l’11% que representa la població valenciana. Una xifra que, a més, suposa una reducció del 33% de les inversions per a 2017 i la relegació de la nostra autonomia com el territori amb menys inversió si tenim en compte la població. Mentre que el projecte preveu una inversió mitjana a tot l’estat de 185 euros per habitant, a València, Alacant i Castelló la quantitat baixa fins als 119 euros. Així, la inversió de 2017 en les nostres comarques serà de 589 milions d’euros davant dels 879 que es van assignar als comptes de  2016, el que suposa una baixada de 290 milions d’euros. Aquesta conjuntura posa d’actualitat, precisament, un dels títols publicats a la col·lecció «Bromera Actual» fa només un parell d’anys. Es tracta de l’