Passa al contingut principal

Nou dispositiu per a llibres electrònics

El TN Vespre de TV3 d'ahir dilluns 19 d'octubre va fer referència al llançament al mercat espanyol del dispositiu Kindle. Aquest lector d'Amazon és el més venut al món però solament permet l'accés als llibres que la llibreria virtual ofereix, és a dir, res en català i molt poc en castellà.

Per a valorar aquest nou paradigma que encara presenta moltes incògnites, s'ha entrevistat Enric Faura, director d'Edi.cat que planteja un escenari híbrid en el qual conviuran el llibre en paper i l'electrònic. Aquesta plataforma -formada per Bromera, Angle i Cossetània- és una de les primeres aliances que ha ofert llibres electrònics en la nostra llengua.

Tot i que encara queda molt per concretar, el que està clar és que l'e-book ha arribat per a quedar-se (com es diu a la notícia) i es preveu que els lectors siguen el regal estrella d'aquest Nadal.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el més

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu