dimarts, 27 d’octubre de 2009

"Lennon i Anna" viatja a Lituània

L’autor Vicent Borràs participa des de hui dimarts 27 d’octubre en la cinquena edició del Festival Europeu de Literatura de Šiiauliai amb el seu llibre de relats Lennon i Anna, guardonat amb el Premi Costantí Llombart de Narrativa Ciutat de València. Aquesta ciutat del nord de Lituània és un dels principals centres culturals del país, amb nombrosos esdeveniments originals i atractius.

The European literary days és un festival de narrativa amb una trajectòria reconeguda que apropa al públic el treball d’autors procedents de Lituània i d’altres països europeus. Els autors convidats al Festival llegiran fragments de les seues darreres obres en la llengüa original, que els espectadors escoltaran després en la traducció al lituà i podran llegir en el llibret publicat pels organitzadors. Juntament amb Vicent Borràs, participen en aquestes lectures a Šiiauliai i a Vilnius, la capital del país, l’autora Sílvia Alcántara (Olor de colònia) i l’autor basc Unai Elorriaga (Premi Nacional de Narrativa per Un tranvía en SP).

A més, divendres passat va tindre lloc la presentació de Lennon i Anna a Algemesí, el poble de Vicent Borràs, en un acte concorregut que també va comptar amb la presència d'amics músics de l'autor que amenitzaren l'acte i que aconseguiren donar-li un punt molt especial. L'última presentació tindrà lloc el 13 de novembre al Conservatori Professional de Música de Torrent (consulteu totes les dades en la nostra agenda).