dimecres, 14 d’octubre de 2009

Naix la Muixerola

La Nova Muixeranga d'Algemesí engega aquest cap de setmana les I Jornades Culturals anomenades Muixerola 2009. Entre les activitats que tindran lloc en aquestes jornades, trobem l'acte dedicat a l'obra d'Enric Lluch, autor d'Algemesí i un dels més prolífics i coneguts de la nostra geografia. Dedicat a la literatura infantil i juvenil des de fa anys, la seua obra ha rebut diversos guardons de prestigi i sempre gaudeix de gran acceptació entre els més joves pel seu estil divertit, enginyós i proper. Podeu trobar part de la seua extensa obra publicada per Bromera ací.
A més, en aquesta primera Muixerola podrem gaudir de les actuacions teatrals a càrrec dels xiquets de la colla, els acudits del contacontes Llorenç Giménez, així com dels Correfocs, els concerts musicals i els tallers per als més menuts.
Tot açò des d'aquest dijous, 15 d'octubre, fins al diumenge 18, als voltants de la seu de la Nova Muixeranga (c/Nou del Convent, 59). Trobareu tota la informació d'aquestes primers Jornades culturals al web de la Nova.