divendres, 16 d’octubre de 2009

Una nova edició¿Quién mató a Eva? és el títol amb el qual s'ha publicat la versió en castellà d'El cas Torreforta, de Manel Joan i Arinyó publicat l'any 2000 a la col·lecció "L'Eclèctica".
Amb una ambientació urbana i una intriga ben travada, El cas Torreforta parteix de la nostra realitat quotidiana per endinsar-nos en un món obscur i desconegut. Com tantes altres nits de dissabte, les joves Sandra, Lorena i Eva, del barri tarragoní de Torreforta, van de festa a una discoteca. No tornaran mai més amb vida. Als pocs dies apareix el primer cadàver, i Hèctor, el principal sospitós de l’assassinat, ingressa en presó. Passats uns anys, es recuperen els cossos de les altres dues amigues i el cas torna a obrir-se. És aleshores quan Roger, antic nuvi d’Eva, inicia, amb altres periodistes de TV7, una perillosa investigació que pren un rumb totalment nou amb el descobriment de detalls esfereïdors.
Manel Joan i Arinyó (Cullera, 1956) ha correat, entre d'altres, el gènere políciac, l'eròtic i el memorialístic, a més de les novel·les d'humor. Guardonat amb destacats premis, és especialista en llegendes urbanes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Està prou bé! Impacta.
Mentre llegia recordava un cas que passà en les nostres terres.
Cesc