Passa al contingut principal

Merescut reconeixement a Enric Lluch


Aquest cap de setmana ha tingut lloc la Muixerola 2009, les primeres jornades culturals organitzades per la Nova Muixeranga d'Algemesí. Dins d'aquestes jornades va tindre lloc un emotiu homentatge a Enric Lluch, que va incloure la representació de la seua obra de teatre L'àngel propulsat i el dimoni emplomat, a càrrec dels xiquets de la Nova, a més dels parlaments de Vicent Borràs i Josep Millo, entre d'altres.

Enric Lluch es va mostrar molt sorprés i agraït davant totes les mostres d'afecte perquè desconeixia que l'acte fora d'homenatge, ja que els organitzadors soles li havien transmés que es tractava d'un acte al voltant dels seus llibres. Els seus companys i amics, Borràs i Millo, destacaren la calidesa de Lluch, el seu sentit de l'humor i la capacitat que té per arribar al públic més jove amb el seu estil inconfusible.
Tot plegat, un acte en el qual els molts assistents, demostraren l'afecte que senten cap a aquest escriptor, autor d'una prolífica i reconeguda obra.
Ací us deixem algunes imatges.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el més

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu