Passa al contingut principal

El llibre de "La Marató"


La Marató de TV3 ja té el disc i el llibre que recaptaran diners per a la investigació de les malaties minoritàries. Aquestes afeccions són les que centraran el programa d'enguany que s'emetrà el 13 de desembre i que ahir es va presentar en roda de premsa amb la participació de la majoria dels col·laboradors.

El compacte ha comptat amb la participació de 27 artistes entre els quals es troben José Mercé, Luis Eduardo Aute, Paul Carrack, Lucrecia o Jarabe de Palo, que han posat veu a 19 composicions.

D'altra banda, en el llibre de La Marató, editat conjuntament per Bromera, Angle Editorial i Cossetània, han col·laborat nou escriptors de reconegut prestigi: Quim Monzó, Andreu Martín, Esperança Camps, Jordi Sierra i Fabra, Manuel Bauxauli, Rafael Vallbona, Eloi Vila, Lolita Bosch i Màrius Serra, molts d'ells presents en l'acte, com també Josep Gregori, editor de Bromera. Aquest llibre tindrà també la seua versió digital en la plataforma Edi.cat, formada per aquestes tres editorials.

La Marató compta amb una trajectòria sòlida i singular avalada pels seus 19 anys d'existència. El seu objectiu és el foment i la promoció de la recerca biomèdica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties que es tracten al programa televisiu la Marató de TV3, mitjançant campanyes de participació ciutadana i actes de difusió i educació. Els resultats són any rere any extraordinaris. La campanya de l'any passat, per exemple, va recaptar quasi 7 milions d'euros que seran destinats a 26 projectes d'investigació sobre les malalties mentals.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

#FinançamentJust

La recent presentació del projecte de Pressupostos Generals de l’Estat per a 2017 ha fet evident que els valencians i valencianes rebrem la menor inversió per habitant de tot l’Estat, una despesa que suposa un 6,9% de la inversió durant el 2017 i s’allunya de l’11% que representa la població valenciana. Una xifra que, a més, suposa una reducció del 33% de les inversions per a 2017 i la relegació de la nostra autonomia com el territori amb menys inversió si tenim en compte la població. Mentre que el projecte preveu una inversió mitjana a tot l’estat de 185 euros per habitant, a València, Alacant i Castelló la quantitat baixa fins als 119 euros. Així, la inversió de 2017 en les nostres comarques serà de 589 milions d’euros davant dels 879 que es van assignar als comptes de  2016, el que suposa una baixada de 290 milions d’euros. Aquesta conjuntura posa d’actualitat, precisament, un dels títols publicats a la col·lecció «Bromera Actual» fa només un parell d’anys. Es tracta de l’