dimecres, 18 de novembre de 2009

Un dels millors llibres de l'any

Esquivant la mort guanya adeptes amb cada nova lectura. En el bloc Llegir en cas d'incendi s'assegura amb vehemència que aquest és "uno de los mejores libros de este año, con muchos puntos para convertirse en la revelación del 2009 […] Sencillamente delicioso". I és que és difícil resistir-se a Peter Brown, el seductor metge protagonista amb un passat bastant tacat de sang que ens deixa sense alè amb el seu llenguatge directe i gens indulgent.
Per als qui escrivim aquest bloc, no podem deixar d'admetre que es tracta d'un llibre totalment absorbent i vertiginós. Us recomanem que quan el comenceu, ho feu amb unes hores lliures per si de cas no podeu resistir la temptació de continuar llegint. Qui s'anima a donar la seua opinió? Per cert, no oblideu que Josh Bazell està preparant la continuació d'aquesta primera part, que promet mantenir el ritme i ser encara més trepidant...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

M'ha encantat, m'ho he passat molt bé llegint-lo i el recomane sens dubte. Hi ha moments que et deixa la sang glaçada. Un llibre imprescindible!

Lector desconegut ha dit...

A mi també em va agradar molt. En tres dies m'el vaig acabar.
L'escena final és impactant.
Molt recomanable, de veritat.