dijous, 5 de novembre de 2009

Un viatge literari al nord d'EuropaVicent Borràs ja ha tornat de Lituània, on va assistir a un festival literari europeu, carregat de d'impressions i una bona experiència. Com ja us vam avançar, The European literary days of Šiiauliai (ciutat del nord de Lituània i un dels principals centres culturals del país) és un festival de narrativa amb una trajectòria reconeguda que apropa al públic el treball d’autors procedents de Lituània i d’altres països europeus.
Borràs i els altres convidats al Festival (Sílvia Alcántara (Olor de colònia) i l’autor basc Unai Elorriaga (Premi Nacional de Narrativa per Un tranvía en SP)) van llegir fragments del text original en diferents actes -a Vílnius , la capital del país, i a Šiiauliai- que després es traduïa al lituà. Aquest viatge "literari" li ha permés conéixer un país bastant desconegut encara per a nosaltres i apropar-se a un esdeveniment cultural diferent.

A més, mentre estava a Lituània, el Levante-EMV va publicar una entrevista de Borràs sobre la publicació d'aquest conjunt de relats, premiats amb el Premi Constantí Llombart de narrativa.

Per altra banda, demà tindrà lloc a l'Escola Universitària de Magisteri un diàleg amb Vicent Borràs i els alumnes al voltant de Lennon i Anna. Serà al Saló d'actes de l'Escola, de 15 a 17 hores. A més, l'obra es presentarà divendres que ve a al Conservatori Professional de Música de Torrent. Per a més detalls, consulteu la nostra agenda.

Cap comentari: