dijous, 26 de novembre de 2009

Novetats i noves editorials a Edi.catAquest matí s'han presentat a Barcelona les novetats més importants pel que fa a Edi.cat, la plataforma pionera del llibre digital en català. En primer lloc, s'ha anunciat la incorporació de nou segells al projecte que van impulsar en 2008 Bromera, Angle i Cossetània. Es tracta de Fragmenta, Meteora, Abadia de Montserrat, Tàndem, Octaedro, Pagès, El Cep i la Nansa, Alpina i La Galera. Amb la incorporació d'aquestes editorials, el portal Edi.cat assolirà la xifra de 250 títols disponibles durant la campanya de Nadal, amb continguts variats que abracen narrativa, poesia, assaig, ciència, cuina, erotisme, etc.

Edi.cat també ha posat en línia una nova web. El nou portal amplia funcions i formats de descàrrega i inclou una nova plataforma de comercialització de llibres digitals en castellà: www.edibooks.com, amb continguts dels segells Angle, Algar, Lectio Ediciones, Inde, Milenio, Octaedro, Edimater i El Serbal.

A més d’una imatge renovada, Edi.cat oferirà continguts en tres formats (pdf, epub i mobi), esdevenint així la primera plataforma multiformat de l’Estat espanyol que ofereix e-books en els tres formats. Els continguts de la plataforma se comercialitzaran també, en un parell de mesos aproximadament, en Apple Store, les tendes on-line d'Apple, i seran, per tant, els primers continguts en català que s'oferiran en aquesta botiga.

Sens dubte, aquest Nadal tindrem una oportunitat immillorable per a acostar-nos a aquest nou format que, cada vegada més, consolida la seua presència. Podeu llegir alguns dels articles que s'han publicat en premsa al voltant de les novetats d'Edi.cat:
Qué

Cap comentari: